website
Din browser så et uventet problem. Prøv eventuelt Google Chrome, Safari eller Firefox.

Levering

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke leveringsmuligheder har jeg?

Hos Eli&Friends tilbyder vi et bredt udvalg af leveringsmetoder for at sikre, at leveringen passer ind i din dagligdag. Vi tilbyder følgende leveringsmetoder:

Bemærk: Leveringstiderne kan variere i travle perioder.

GLS Privat

Levering til din adresse. GLS har hurtig dag-til-dag levering fra mandag-fredag, og er en populær og hurtig løsning. Deres tidsrum for levering kan variere meget, da de kører med pakker fra tidlig morgen til sen eftermiddag. 

Pris: 49,- kr.

GLS Pakkeshop

Levering til din nærmeste kiosk eller tankstation mm. Lange åbningstider sikrer dig gode muligheder for afhentning af din pakke.

Pris: Gratis

GLS Erhverv

Vælg den nemme løsning, og få ordren leveret direkte til arbejdet. Så skal man ikke tænke på afhentning eller åbningstider, men blot få den leveret til din arbejdsplads.

Pris: 49,- kr.

Hvad er leveringstiden?

Alle vores vare sendes fra vores eget lager og vi forsøger derfor på at have hurtig dag-til-dag levering. Ved systemfejl eller manglende lagerbeholdning, vil dette selvfølgelig ikke være tilfældet. 

Herunder kan du se, hvilke leveringstider vi normalt arbejder med. Dog ser vi i travleperioder, at leveringstiderne er højere.

1-3 hverdages levering.

Vi forsøger at sørge for dag-til-dag levering, men har ikke herskab over eksterne parametre, der kan være med til at forsinke en forsendelse. Derfor kan det ske at der kan forekomme forsinkelser, men vi agter at arbejde med hurtig dag-til-dag levering.

Bestillingsvare

I nogle tilfælde kan vi have bestillingsvare. Disse vare skal først bestilles hjem, før vi kan sende dem afsted til dig. Derfor vil vi have en udvidet leveringstid på 4-7 hverdage.
Ved forsinkelse fra leverandøren, vil du blive gjort opmærksom pr. mail herom. 

Hvordan kan jeg spore min pakke?

Når ordren afsendes fra vores lager, vil der blive sendt en mail angående afsendelse, hvor du også finder et tracking link. Klik på "Følg din ordre" i mailen for at se sporingen på din pakke. Vi benytter os af to leverandører indenfor Danmarks grænser. Der er tale om Post Danmark og GLS.

Når man bestiller med vores leverandører, går der typisk 1-2 dage fra afsendelse, til man har sin pakke. Typisk har man den allerede dagen efter.

Når bestillingen er afsendt, kan den typisk spores samme dag efter klokken 20, alle hverdage. Hvis det ikke kan ses om aftenen eller morgenen herefter, kan det skyldes forsinkelser eller lignende, og så skal man tage kontakt Eli&Friends kundeservice.

BEMÆRK: Der kan være forlænget leveringstid i julen, men det vil altid fremgå på faktura, eller på produktet.

Kan man hente sin pakke lokalt?

Hos Eli&Friends har vi ikke gjort det muligt at afhente dine pakker lokalt på vores lager, som en åben mulighed. Men det vil blive gjort muligt i fremtiden. Vi vil gøre folk opmærksomme herom, når lokal afhentning bliver en mulighed for dig. 

Du er dog altid fortsat velkommen til at kontakte os på info@eliandfriends.dk, hvis din adresse ligger i nabolaget for vores lager - og du vil efterspørge et muligt afhentning tidsrum for dine vare. 

Kundeservice

Mangler du stadig svar?

Fik du ikke svar på dit spørgsmål?

Så kan du altid kontakte os direkte - vi vil altid gerne hjælpe.
Skriv til: info@eliandfriends.dk

Vi forsøger at svare alle henvendelser indenfor 48 timer.

Begyndelsen

Startede som en drøm

Eli&Friends var en drøm, som havde eksisteret længe. Drømmen blev realiseret af parret Charlotte Straarup & Nicklas Mortensen efter de fik deres søn Elliot.

Ideen var at skabe et dragende univers, som var fyldt med inspiration og kærlighed til gode materialer og kvalitet.

Derfor er alle mærker og produkter valgt med nøje overvejelser, hvor fokus på holdbarhed til tidens sjov og leg er i fokus.

Processen

Bevidsthed & målsætning

Da Charlotte & Nicklas blev forældre med (Eli)ot, ønskede de selv at købe noget tøj, som kunne holde til hverdagens leg, samtidig med at det var blødt og åndbart, så Elliot fik den ultimative komfort.

Med en bevidsthed og mantra omkring kvalitet over kvantitet, ønskede de at forhandle produkter som er lavet af gode og holdbare materialer, så selve levetiden kunne forlænges og gives videre igennem flere generationer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få 10% på dit første køb.

Kurv

Ikke flere produkter tilgængelig for køb